Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Θύματα παραπληροφόρησης και εξαπάτησης οι υπάλληλοι ασφαλείας (security) από της ανώνυμες σελίδες του κλάδου στο facebook

Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί κάποιες σελίδες από ανώνυμους χρήστες του facebook που δήθεν έχουν σκοπό να πληροφορούν, να ενημερώνουν και να προασπίσουν τα συμφέροντα τον υπαλλήλων ασφαλείας (security).

Οι χρήστες αυτοί γράφουν άρθρα πάντα ανώνυμα ώστε να μην μπορούν οι αναγνώστες τους να γνωρίζουν πoιός είναι ο συγγραφέας του άρθρου.

Η αλήθεια είναι ότι οι διαχειριστές και αρθρογράφοι τον σελίδων υποστηρίζουν συγκεκριμένες Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (εταιρείες security) και συγκεκριμένους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς.

Αυτό σημαίνει ότι πίσω από της σελίδες αυτές κρύβονται άτομα πού πληρώνονται για να κάνουν “μαύρη διαφήμιση” η άτομα που είναι ιδιοκτήτες η εργάζονται στης συγκεκριμένες Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (εταιρείες security) και τους συγκεκριμένους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που αναδεικνύουν.

Σε κάθε περίπτωση παραπληροφορούν και εξαπατούν τους αναγνώστες που τους εμπιστεύονται για την πληροφόρηση τους βγάζοντας μεγάλα κέρδη από την “μαύρη διαφήμιση” που κάνουν.

Τηλέμαχος Κασσιώτης

CEO/CASSIOTIS GROUP                                                                                              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα