Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Το περιπολικό Microsoft Smart City ενσωματώνει τεχνολογία της Hexagon (εικόνες)

 

 

Την τεχνολογία της Hexagon ενσωμάτωσε το περιπολικό Microsoft Smart City, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, σε ένα περιπολικό για έξυπνες πόλεις.

Σύμφωνα με την Hexagon, η λύση Intergraph Mobile Responder στέλνει ροές εργασιών (αποστολές) σε κινητές συσκευές μέσω μιας εφαρμογής για συσκευές Microsoft Windows. Η λύση είναι εγκατεστημένη σε ένα ανθεκτικό laptop που βρίσκεται στο ίδιο το όχημα, το οποίο η Hexagon αναφέρει ως «πλατφόρμα για ψηφιακές περιπολίες που συνδέονται με το cloud και βελτιώνουν την απόκριση στα περιστατικά». Η λύση cloud που προτιμά η Hexagon είναι η Microsoft Azure.
https://i0.wp.com/www.autonomous.gr/wp-content/uploads/2017/11/Intergraph-Mobile-Responder-Microsoft-Connected-Car.jpg?resize=630%2C415&ssl=1

Η επικεφαλής τεχνολογίας της Hexagon, Kalyn Sims δήλωσε σχετικά με την ανάπτυξη: «Οι ασφαλείς πόλεις σχετίζονται με τη συνδεσιμότητα και τη συνεργασία. Το περιπολικό της Microsoft αποτελεί σημαντικό άλμα για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Η Hexagon μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές να βελτιώσουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους τους για ασφαλείς πόλεις, παρέχοντας έτοιμα «συστατικά» για την ασφάλεια της πόλης, τα οποία μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες τεχνολογίες και λύσεις».

Η γενική διευθύντρια του Microsoft CityNext, Trudy Norris-Grey δήλωσε σχετικά: «Καθώς η τεχνολογία και η αστικοποίηση συνεχίζουν να αλλάζουν τον τρόπο που οι κυβερνήσεις αλληλοεπιδρούν με τους πολίτες, η Microsoft CityNext αξιοποιεί την αξιόπιστη πλατφόρμα Azure για να βοηθήσει τις πόλεις να παραμείνουν συνδεδεμένες.

Από την καλύτερη διαχείριση της διαμετακόμισης και τους ασφαλέστερους δρόμους στη μειωμένη εγκληματικότητα και στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, η τεχνολογία cloud βοηθά τις πόλεις να ενδυναμώσουν τους πολίτες τους και να δημιουργήσουν τη συνδεδεμένη κοινωνία του μέλλοντος».

Το όχημα επιδεικνύεται στο Συνέδριο Smart City Expo World Congress, που ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη και διαρκεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: autonomous.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα