Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η Ολλανδική αστυνομία αποσύρει τους αετούς που πιάνουν drones

Οι λόγοι της εγκατάλειψης του προγράμματος πολλοί. Καταρχάς, δεν υπάρχει ζήτηση για αυτούς, αφού τα προβλήματα με drones ήταν ελάχιστα τον τελευταίο χρόνο στη χώρα. Οι αετοί ήταν παρόντες σε αρκετά events στην Ολλανδία αλλά ποτέ δε χρησιμοποιήθηκαν.

Οι λόγοι της εγκατάλειψης του προγράμματος πολλοί. Καταρχάς, δεν υπάρχει ζήτηση για αυτούς, αφού τα προβλήματα με drones ήταν ελάχιστα τον τελευταίο χρόνο στη χώρα. Οι αετοί ήταν παρόντες σε αρκετά events στην Ολλανδία αλλά ποτέ δε χρησιμοποιήθηκαν. Έπειτα, υπάρχει το πρόβλημα της εκπαίδευσης, αφού ακόμα και όταν οι αετοί εκπαιδεύονται από μικροί για αυτή την εργασία, δεν την κάνουν πάντα τη στιγμή που απαιτείται. Επιπλέον, η πολύχρονη εκπαίδευση και φροντίδα τους έχει μεγάλο κόστος.

Από την άλλη, η anti-drone τεχνολογία έχει κάνει άλματα προόδου τον τελευταίο χρόνο, κάνοντας τη δουλειά των αετών με μικρότερο κόστος και πιο αποδοτικά. Αν μπορεί ο αστυνομικός να καταρρίψει ένα drone με ένα φορητό όπλο, ποιος ο λόγος χρόνιας εκπαίδευσης και φροντίδας των αετών, όταν δεν είναι εγγυημένο πως θα καταρρίψουν το drone;

Πηγή: unboxholics.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα