Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Προτάσεις για αστυνομικίνες που επιλέγουν να οπλοφορούν παντού και πάντα (φωτογραφίες)

Δεν είναι λίγες οι μάχιμες γυναίκες αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που επιλέγουν να οπλοφορούν παντού και πάντα, αλλά και εκείνες που υπηρετούν σε υπηρεσίες ασφαλείας της πρώτης γραμμής και εκτελούν υπηρεσία με πολιτική περιβολή.

Ασφαλώς για αυτές τις περιπτώσεις των αστυνομικών τα κύρια ζητούμενα αναφορικά με την επιλογή του τρόπου μεταφοράς του οπλισμού είναι η πλήρης απόκρυψη του όπλου, η υψηλή προσαρμογή στο σώμα (ώστε να μειωθεί η αίσθηση του βάρους και να γίνει πιο ξεκούρστει η μεταφορά), η άμεση προσβασιμότητα στο όπλο αλλά και η ασφάλεια αυτού (κυρίως σε περιπτώσεις συνωστισμού).

Τέλος βασικό ζητούμενο είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότεροι περιορισμοί στην κίνηση.

Στις παρακάτω εικόνες το policenet.gr παρουσιάζει ιδέες για τη μεταφορά οπλισμού με πολιτική περιβολή, υπενθυμίζοντας όμως ότι δυστυχώς κάποιες από αυτές δεν είναι άμεσα διαθέσιμες στην εγχώρια αγορά.

Holsters for Women - Concealment Hosters for Women - Holster Purses - Gun Purses

Trying out a new way to carry concealed: CCW Undertech concealment & compression shorts. We'll see how they work out.

Women Afield — CCW Undergarment Options

Concealed Carry Holster - sports belt. Holds cell phone, keys, extra mags...

https://i0.wp.com/s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/35/b8/ba/35b8ba78b406d7ae044990d5881b6f6c.jpg?resize=529%2C432&ssl=1

Concealed Carry Options for the Petite Woman This one is great for all the creepers out there that are super friendly and then take advantage of you!

Concealed carrying option for women. Femme Fatale Holsters. Comfortable carry option! Promo code : MISSPISTOL for free shipping :)

 

Πηγή: policenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα