Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πώς είναι να δουλεύεις σε έναν παράνομο οίκο ανοχής με ιδιοκτήτη… πρώην αστυνομικό (εικόνες & βίντεο)

Μια βρετανή ιερόδουλη αποκάλυψε πώς είναι να δουλεύεις σε έναν παράνομο οίκο ανοχής της Αγγλίας.

Η Louise, με πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία, εργάζεται στο «μαγαζί» που λειτουργεί ένας πρώην αστυνομικός επιθεωρητής, ο Karl, σε ένα παλιό δυάρι κάπου στα νοτιοανατολικά της χώρας. Εκεί τη συνάντησε η παρουσιάστρια του BBC, Victoria Derbyshire, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ένα επαγγελματικό περιβάλλον, σαν και κάθε άλλη δουλειά δηλαδή.

Παρά το γεγονός ότι ο οίκος ανοχής λειτουργεί παράνομα, ο 45χρονος ιδιοκτήτης και πατέρας ενός παιδιού Karl λέει πως όλα είναι εν γνώσει των τοπικών Αρχών, οι οποίες κάνουν τα στραβά μάτια όσο οι κοπέλες είναι ασφαλείς.

Όσο για τη Louise, είπε στη δημοσιογράφο πως στράφηκε στην πορνεία έπειτα από μερικές «κανονικές» δουλειές, καθώς παλεύει να ξεχρεώσει το φοιτητικό της δάνειο. «Μου αρέσει αυτή η δουλειά», λέει, «δεν θα το έκανα αν δεν το ήθελα», προσθέτοντας πως πρέπει να απαλλάξουμε τις ιερόδουλες από το στίγμα πως το κάνουν διά της βίας ή λόγω των προσωπικών δεινών τους.

y15xq2kn

Μας λέει πως σε μια πολυάσχολη μέρα θα κλείσει 8-9 «ραντεβού», πάντα στον χώρο του πρώην αστυνομικού, καθώς αυτό της δίνει την απαραίτητη ασφάλεια. Είναι ένας καθαρός και ασφαλής χώρος, λέει, στον οποίο ο πρώην αστυνομικός ελέγχει μάλιστα την πελατεία του πριν τη συνάντηση με τις κοπέλες.

«Το σεξ είναι μια συναλλαγή. Κι αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν είναι σεξ με έναν σύντροφο ή τον άντρα σου. Αυτό είναι δουλειά. Επέλεξα να το κάνω γιατί θέλω λεφτά και θέλω να κερδίζω καλές απολαβές. Νομίζω πως είναι δύσκολο για τις γυναίκες να βγάλουν λεφτά σε νεαρή ηλικία. Θέλω να είμαι οικονομικά ασφαλής και ανεξάρτητη».

Κάθε κακή ή παράξενη επαφή με τους πελάτες λύνεται εξάλλου από τον Karl, ο οποίος διατηρεί την παράνομη επιχείρησή του εδώ και 15 χρόνια και δεν διστάζει να πάρει ακόμα και την αστυνομία αν νιώσει πως οι κοπέλες του κινδυνεύουν. Ρωτώντας τον μάλιστα για τη σχέση του με την αστυνομία, από τη στιγμή που ήταν κι αυτός αστυνομικός και έχει περάσει στο άλλο φάσμα του νόμου πια, λέει: «Έχουμε καλή σχέση με την αστυνομία. Ξέρουν ότι διατηρούμε μια καλή επιχείρηση»…

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα