Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τα social media παραμιλούν για τον σωματοφύλακα της Μπριζίτ Μακρόν -Σαν τον Ρίκι Μάρτιν, αλλά σκοτεινός (εικόνες)

Δίπλα στη Μελάνια Τραμπ η Μπριζίτ Μακρόν, η αλήθεια είναι, δεν είχε καμία ελπίδα.

Μπορεί με τη γνήσια γαλλική φινέτσα της η Μπριζίτ Μακρόν να μπόρεσε να σταθεί αξιοπρεπώς δίπλα στη Μελάνια, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί κατά τα κοινώς λεγόμενα… έφαγε τη σκόνη της.

Πρώην μοντέλο, ιδιαίτερα ψηλή, με καλλίγραμμο κορμί και αψεγάδιαστο πρόσωπο, στα 47 της χρόνια, η Μελάνια Τραμπ δεν είναι απλά μια γοητευτική Πρώτη Κυρία. Και κατά την επίσκεψη των Μακρόν στον Λευκό Οίκο το επιβεβαίωσε.

Ολες τις οι εμφανίσεις ήταν μελετημένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τίμησε τη διπλωματία της μόδας επιλέγοντας δημιουργίες γαλλικών Οίκων μόδας (προς τιμήν των καλεσμένων της), έβαλε και κάποιες σέξι πινελιές και κατάφερε να κάνει… σκόνη την Μπριζίτ Μακρόν.

Και σαν να μην έφθανε η σκόνη της Μελάνια, η Μπριζίτ Μακρόν έχασε και τη μάχη στην… επιχείρηση γοητείας που έκανε μαζί με τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν κατά την άφιξή τους στην Ουάσινγκτον.

Το ζευγάρι, όπως ακριβώς έκαναν και στην Ελλάδα, άλλαξε ξαφνικά το πρόγραμμά του, δήθεν αυθόρμητα και επισκέφθηκαν το μνημείο Λίνκολν. Εκεί αναμείχθηκαν με τον κόσμο, έβγαλαν selfies, φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Αλλά και εκεί, η παρουσία της Μπριζίτ Μακρόν επισκιάστηκε. Αυτή τη φορά όχι από την Μελάνια Τραμπ, αλλά από μια άλλη, εντελώς απροσδόκητη παρουσία.

Από τον σωματοφύλακά της!

Οι πράκτορες που περιέβαλαν τους Μακρόν ήταν ντυμένοι στα μαύρα και είχαν βλέμμα που σκοτώνει. Ενας από αυτούς, όμως, έγινε πραγματικά viral, ξετρελαίνοντας τις γυναίκες και όχι μόνο.

Ψηλός, όμορφος, με ιδιαίτερα προσεγμένο μαλλί  και λίγο… σκοτεινός, όπως έγραφαν στο Διαδίκτυο συνδύαζε χαρακτηριστικά του Τίμοθι Ολιφαντ και του Ρίκι Μάρτιν…

Αριστερά ο σωματοφύλακας της Μπριζίτ Μακρόν που... κόλασε!Αριστερά ο σωματοφύλακας της Μπριζίτ Μακρόν που… κόλασε!

Αριστερά ο σωματοφύλακας της Μπριζίτ Μακρόν που την... επισκίασεΑριστερά ο σωματοφύλακας της Μπριζίτ Μακρόν που την… επισκίασε

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα