Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Αφιέρωμα εφεδρικά όπλα: Sig Sauer P238

Τα πιστόλια της Sig Sauer είναι η κορυφαία επιλογή των ομοσπονδιακών αρχών επιβολής του νόμου, της ελίτ των στρατιωτικών επαγγελματιών και πολλών πολίιτών που επικεντρώνονται στην προσωπική τους προστασία. Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ένα από τα πιο δημοφιλή πιστόλια για ατομική προστασία της Sig Sauer είναι το P238, που παίρνει .380 φυσίγγια.

Αυτό το ημι-αυτόματο, με κλείδωμα κλείστρου κλείστρο, σύντομη ανάκρουση κατά τη λειτουργία, επίκρουση με χρήση σφύρας, και μονή λειτουργία, διαθέτει χωρητικότητα για 7 + 1 φυσίγγια με την εκτεταμένη γεμιστήρα και 6 + 1 με την απλή γεμιστήρα.

Το προφίλ και ο σχεδιασμός του P238 είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στους οπαδούς του κλασικού πιστολιού 1911, καθώς αυτό το όπλο του μοιάζει πολύ, αν εξαιρέσεις το δαχτυλίδι που πλαισιώνει την κάννη και την ασφάλεια λαβής.

Η ατσάλινη «τρύπια» σφύρα του πιστολιού πρέπει να οπλισμένη για να πυροβολήσει το όπλο, και η ασφάλεια αντίχειρα, που είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά, κάνει έυκολη την μεταφορά του όπλου σε οπλισμένη και ασφαλισμένη κατάσταση, καθιστώντας την για τους περισσότερους και την προτιμώμενη μέθοδο  για να φέρει κανείς το όπλο αυτό σε κατάσταση αμυντικής ετοιμότητας.

Οι λαβές του P238 είναι μια  tactical γκρι και μια μαύρο Hogue G10, με πολύ επιθετική αντιολισθητική επιφάνεια για ασφαλές κράτημα.

Το μπροστινό και το πίσω μέρος του πλαισίου της λαβής διαθέτουν κάθετες αυλακώσεις που βοηθούν, επίσης, στην εξασφάλιση μιας σταθερή λαβή.

Οι πίσω αυλακώσεις στο πλαίσιο λαβής είναι στην πραγματικότητα στο πολυμερικό περίβλημα του ελατηρίου της σκανδάλης.

Η περιοχή κάτω από τον προφυλακτήρα της σκανδάλης έχει μια ελαφρά ανοδική εσοχή που βοηθά να έχετε μια καλύτερη λαβή. Ακόμη και με τα μεγάλα χέρια μου, ήμουν σε θέση να βάλω πλήρως δύο δάχτυλα στο μπροστινό μέρος της λαβής. Για εκείνους που ψάχνουν για ένα υψηλής ποιότητας συγκεκαλυμμένης μεταφοράς πιστόλι, υπάρχει σίγουρα ένα Sig Sauer έξω εκεί για σας.

Πηγή: tactical-life.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα