Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Γυναίκες στο στρατό μέσω Εθνοφυλακής; Τι ακριβώς συμβαίνει;

“Φωτιές” έχει ανάψει η φωτογραφία μιας γυναίκας από την Ικαρία, η οποία συμμετέχει στην Εθνοφυλακή του νησιού. Ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης με έγγραφό του προς το ΓΕΣ ζήτησε να πληροφορηθεί από που και από πότε συμμετέχουν γυναίκες στην Εθνοφυλακή. Το ΓΕΣ βρέθηκε σε αμηχανία, μέχρι να υπάρξει η διευκρίνηση από το ΥΠΕΘΑ πως θα υπάρξει σύντομα πρόβλεψη για την συμμετοχή των γυναικών στην Εθνοφυλακή.

Απ΄ ότι φαίνεται η προσέγγιση που υπάρχει για τη συμμετοχή των γυναικών στην Εθνοφυλακή είναι διαφορετική, αλλά θα επικρατήσει η άποψη Καμμένου ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει την άποψη πως ακόμη και η στράτευση των γυναικών θα μπορούσε να τεθεί υπό συζήτηση και προβληματισμό.

Οι του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων μάλιστα με ανακοίνωσή τους ακριβώς αυτό υποστηρίζουν γράφοντας ότι επειδή το θέμα της στράτευσης γυναικών δεν μπορεί να προχωρήσει, ο ΥΕΘΑ το επιδιώκει μέσω της Εθνοφυλακής.

Το ενδιαφέρον του θέματος έχει να κάνει με την ανταπόκριση που θα δείξουν ή δεν θα δείξουν οι γυναίκες. Γιατί όλοι μας κουβεντιάζουμε το θέμα χωρίς να έχουμε μετρήσει αυτόν το παράγοντα.

Πηγή: militaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα