Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ιδού η απόφαση: Σε ιδιώτες – ένστολους και ένοπλους-η φύλαξη δημόσιων εγκαταστάσεων-Φεύγει η αστυνομίαΕλληνικό CSI: Εξιχνιάζει «παγωμένες» υποθέσεις με ψηφιοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτωνΝέα καθημερινότητα με μάσκα: Πώς πρέπει να χρησιμοποιείται και πού επιβάλλεταιΑλλαγές στις άδειες οπλοφορίας και κατοχής όπλων λόγω κορονοϊού ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το κέντρο της Αθήνας – Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 250 αστυνομικοίΑλλαγές στο Νόμο για τα όπλαΠόσο αντέχει ένα αλεξίσφαιρο κράνος σε βολές από πιστόλια; (βίντεο)“Λευκός θάνατος” οι Αμερικανοί Πεζοναύτες εκτελούν βολές μέσα στο χιόνι (βίντεο)Δικαστική απόφαση: Ανοίγει ο δρόμος για χρήση μηνυμάτων στο Messenger και φωτογραφιών στο Facebook ως αποδεικτικών μέσωνΤρόμος στον Ινδικό Ωκεανό: Ελληνες ναυτικοί μιλούν για τον εφιάλτη στα χέρια πειρατών (βίντεο)

Νέα εξάρτηση ανθεκτική σε επιθέσεις με μαχαίρια, αιχμηρά αντικείμενα και σύριγγες εγγυάται απόλυτη προστασία! (βίντεο)

Η βρετανική εταιρεία PPSS Group παρουσίασε την νέα της εξάρτηση για τις δυνάμεις καταστολής, ανθεκτική σε επιθέσεις με μαχαίρια και άλλο αιχμηρά αντικείμενα ή βελώνες από σύριγγες.

Η εξάρτηση είναι σχεδιασμένη για τους αστυνομικούς της «πρώτης γραμμής» που παίρνουν μέρος σε μαζικές διαταραχές και επεισόδια, σωματικές έρευνες, εξεγέρσεις φυλακών κ.α.

Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απίστευτα επίπεδα προστασίας από τραύματα με αμβλεία δύναμη, αιχμηρά αντικειμενα και υποδερμικές βελόνες, ώστε να μειωθεί δραματικά ο κίνδυνος σωματικών τραυματισμών που υφίστανται οι αστυνομικοί.

Τα είδη των όπλων που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις συγκρούσεις περιλαμβάνουν μαχαίρια ή αυτοσχέδια αιχμηρά αντικειμενα, κομμάτια από σπασμένους καθρέφτες, γυαλί ή κεραμικά πλακάκια, λεπίδες ξυραφιών, σπασμένα μπουκάλια, υποδερμικές βελόνες και ακίδες, πυροσβεστήρες και πέτρες ή τούβλα.

Ο Robert Kaiser, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PPSS, δήλωσε: «Η νέα ανθεκτική σε επιθέσεις με μαχαίρι εξάρτηση της εταιρείας μου είναι σίγουρα ο πιο κατάλληλος και ασφαλής εξοπλισμός για τους αστυνομικούς και έχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία για να υποστηρίξουμε την αξίωσή μας».

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο επίδειξης προϊόντος, το οποίο να διασφαλίζει τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο ότι ο εξοπλισμός μας θα σας προστατεύσει αξιόπιστα από τις πιο ρεαλιστικές απειλές και κινδύνους που θα αντιμετωπίσετε».

«Το μάλλον ισχυρό μας βίντεο έχει παραχθεί για να προσφέρει στον χρήστη μια πραγματική ηρεμία στο μυαλό. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την απόδοσή του εστιάζοντας αποκλειστικά στο συγκεκριμένο έργο».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η εταιρεία PPSS Group εγγυάται ότι η εξάρτηση έχει απεριόριστο χρόνο ζωής, καθώς δεν υπάρχουν βιολογικά, χημικά ή φυσικά στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι οι χρησιμοποιούμενες προστατευτικές πρώτες ύλες θα υποβαθμιστούν σε μια περίοδο 20 ετών.

Αυτό είναι οικονομικό όφελος για τις κυβερνητικές υπηρεσίες, καθώς ο κοινώς χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός ασφαλείας (ιδίως ο Kevlar) θα απαιτούσε αντικατάσταση σε τακτική βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ppss-group.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα