Επικοινωνία: Τηλ.: +30 6976784678 | e-mail: securityexpert@mailbox.gr
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ιδού η απόφαση: Σε ιδιώτες – ένστολους και ένοπλους-η φύλαξη δημόσιων εγκαταστάσεων-Φεύγει η αστυνομίαΕλληνικό CSI: Εξιχνιάζει «παγωμένες» υποθέσεις με ψηφιοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτωνΝέα καθημερινότητα με μάσκα: Πώς πρέπει να χρησιμοποιείται και πού επιβάλλεταιΑλλαγές στις άδειες οπλοφορίας και κατοχής όπλων λόγω κορονοϊού ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το κέντρο της Αθήνας – Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 250 αστυνομικοίΑλλαγές στο Νόμο για τα όπλαΠόσο αντέχει ένα αλεξίσφαιρο κράνος σε βολές από πιστόλια; (βίντεο)“Λευκός θάνατος” οι Αμερικανοί Πεζοναύτες εκτελούν βολές μέσα στο χιόνι (βίντεο)Δικαστική απόφαση: Ανοίγει ο δρόμος για χρήση μηνυμάτων στο Messenger και φωτογραφιών στο Facebook ως αποδεικτικών μέσωνΤρόμος στον Ινδικό Ωκεανό: Ελληνες ναυτικοί μιλούν για τον εφιάλτη στα χέρια πειρατών (βίντεο)

Αστυνομικοί σε ρόλο security

Είναι γνωστό ότι σοβαρός και υπολογίσιμος αριθμός συναδέλφων, έχει διατεθεί για τη φύλαξη και ασφάλεια μεγάλων εταιριών ιδιωτικών συμφερόντων.

Οι εταιρίες είναι αρκετές στη Βορειοανατολική Αττική και πλέον υφίσταται μείζον θέμα ομαλής λειτουργίας των διαφόρων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Βορειοανατολικής.

Για το θέμα αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επισκέφτηκε την Παρασκευή 05/10/2018, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο.

Ο κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ αναγνώρισε ότι όντως υπάρχει θέμα σοβαρής έλλειψης Αστυνομικών των Υπηρεσιών της Β/Α Αττικής και την επόμενη 06/10/2018 αποδεσμεύτηκε η μισή περίπου δύναμη που διατίθενταν, με την υπόσχεση για σταδιακή άμεση απαγκίστρωση όλων των δυνάμεων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, έχει αταλάντευτη θέση για τη φύλαξη και ασφάλεια πρώτα των πολιτών ιδίως κάτω από τις σημερινές, μοναδικά δύσκολες, συνθήκες.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις πρέπει, κατά την άποψη μας, να διατίθενται με εξαιρετική φειδώ στις μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες και μόνο για την κάλυψη πρόσκαιρων και επιτακτικών αναγκών ασφαλείας τους.

Αναμένουμε λοιπόν, την άμεση υλοποίηση για αποδέσμευση και θα παρακολουθούμε το θέμα έως ότου πάψει να υφίσταται.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πηγή: easybaa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα